najjaci belo

ONLINE EDUKATIVNA PLATFORMA ZA BIZNIS U BEAUTY INDUSTRIJI

“Manadžment i marketing ekspert Sava Nedeljković podeliće sa vama svojih 15 godina iskustva vrhunske organizacije poslovanja i tajne najefikasnije prodaje usluga. Pokazaće vam kako da pregazite svoju konkurenciju i postanete prvi u svojoj branši!”

Lepota & Zver
renaissance

“Još uvek učim”, rekao je on u svojoj 83. godini života.

Mikelanđelo, renesansni umetnik koji je obeležio tu epohu i jedan od najvećih umova koji su ikada hodali ovom zemljom, inspirisao nas je da i sami pokrenemo svojevrsnu renesansu.

Renesansa ( fr. renaissance )
Preporod, Procvat, Obnova

Preporod i procvat beauty industrije u Srbiji kroz biznis EDUKACIJU je cilj magazina Lepota & Zver. Zato smo u saradnji sa Savom Nedeljković pokrenuli edukativnu platformu za menadžment i marketing u beauty industriji – Lepota & Zver Renaissance. Dobrodošli!

Vama edukacija?

Mi i ne želimo da Vas učimo vašem poslu. Mi to ne možemo znati bolje od Vas. Zato i pozdravljamo sve vas koji verujete u edukaciju i često pohađate poprilično kvalitetne treninge i kurseve za našu branšu. Pozdravljamo to jer mi isključivo verujemo u edukaciju i znanje kao jedini put do velikog uspeha! A i ko smo mi da protivrečimo jednom Mikelanđelu.

Da bi napravili jednu prelepu bajku sa srećnim krajem, morate imati oba elementa!

Nadamo se da shvatate da Vi niste više običan frizer, masažer, dermatolog, stomatolog, itd. Već poslovna žena/čovek i da sada vodite BIZNIS! Nema više mesta za grešku!

Zato je biznis edukacija za Vaše salone, beauty centre, estetske ordinacije ono što imamo za Vas. 

Pogledajte lekcije ispod da vidite o čemu je reč. Ako Vam se svidi “Prijavite se” za još!

Želimo prvo da Vam damo vrednost, i ne tražimo ništa za uzvrat sem Vaše iskrene i stručne kritike. Prijavite se.

Šta ćete dobiti?

Zapitajte se kad ste poslednju put otišli na odmor i prepustili se samo uživanju sa dragim osobama, a da vam posao nije stalno bio na umu.  

Možete li zamisliti situaciju gde se posle 10, mesec ili dva dana vraćate u svoj beauty centar, a sve funkcioniše kao kada ste tu, ako ne i bolje? A Vi sveži i odmorni!

Zamislite tek osećaj kada Vašoj konkurenciji ne bude bilo jasno kako to da Vi vodite isti ili veći biznis nego oni, a imate vremena da svaki dan prošetate, odete u šoping ili popijete kafu u nekoj lepoj letnjoj bašti, i to u sred radnog vremena! NEPROCENJIVO!

A da ne govorimo o više vremena za svoju omiljenu seriju, film. Za kasne večere i prespavana jutra. Dugačke godišnje odmore i mnoštvo spontanosti koja nam svima nedostaje. Sve to bez bilo kakvog straha da će vam se što ste godinama gradili urušiti preko noći ukoliko niste fizički prisutni u svom beauty centru.

dakle copy

Biti vlasnik frizerskog salona, beauty centra, estetske ordinacije i biznisa uopšte je lepo i korisno, ali često ume da bude naporno i stresno. Ja to znam, proveo sam mnogo vremena pomažući vlasnicima i novajlijama da razviju svoj beauty biznis.

Cilj L&Z Renaissance projekta je da Vam pomogne, da Vas podrži i inspiriše praktičnim marketing i biznis savetima koji su specijalizovani za beauty industriju kako bi konačno napravili sistem koji radi za Vas, a ne Vi za njega. Zapamtite:

KOME ĆE L&Z Renaissance POMOĆI? Svim vlasnicima i radnicima u Beauty Industriji. Različitim vrstama salona, od salona lepote, kozmetičkih salona do ordinacija za dermatologiju i estetsku hirurgiju, ALI i onima koji žele da to postanu i budu deo ove priče

ČEMU ĆE VAS L&Z Renaissance NAUČITI? Da unapredite svoje poslovanje, da rešite svakodnevne probleme u poslu od nalaženja radnika, preko komunikacije, do politike cena, marketinga i brendinga, itd.

ZBOG ČEGA JE L&Z Renaissance DOBAR ZA VAS?

Imaćete više vremena, manje stresa i više novca uz mnogo manje maltretiranja. Moći ćete da napredujete u poslu, odnosno biznisu, rešavaćete probleme i situacije za koje ste pre bili uvereni da ih je nemoguće rešiti. 

Da li želite da vaš salon bude sačinjen od grupe nazainteresovanih individualaca ili od vrhunskog i efikasnog tima? Želite li više klijenata koji se mnogo češće vraćaju u salon i troše duplo više nego pre?

landing page liz 1-05 (2)
3 linija

Vredan poklon ti dajemo odmah! A to je tvoje vreme! PRIJAVI SE i preuzmi LIZ Pro Planner – tablicu za organizovanje prioriteta po principu koji koriste najjače svetske kompanije!

Pored toga, prijavom ćeš potpuno BESPLATNO dobiti i sledece:

BESPLATNE lekcije

Prijavom postajete član Lepota & Zver PREMIUM  koji broji preko 770 uspešnih vlasnika i menadžera iz beauty industrije, a možete očekivati sledeće:

I još mnogo toga….